Kontakt info@taylors.se

Sommargrillfest i pool

Känner du att höstmörkret har börjat bli deprimerande och att du behöver något ljust att se fram emot? Då är det tid att planera den kommande sommaren och allt som hör till årets skönaste period. Förgyll dina höst- och vinterkvällar med inspirerande partyplanering till sommarens alla fester.

På senare tid har det blivit allt mer vanligt bland svenskar att installera olika typer av bubbelpooler och badtunnor. Den verkliga perioden för att utnyttja en pool utomhus är kanske inte särskilt lång i Sverige, men det spills sällan med tiden då poolen används. För vad är härligare än att bjuda in vänner för att njuta i bubbelpool, grilla en bit mat och må gott tillsammans? Ett festligt poolparty i bubbelpool kommer utan tvekan bli en ännu större trend nästa sommar.

Mat och dryck på poolpartyt

Det hör så klart till att erbjuda dina gäster något gott att tugga på och svalkande dryck under partyt. Ett tips är att låta dina gäster mingla lite som de själva önskar. Någon kanske föredrar att häcka vid sidan av poolen, medan andra helst hänger i bubbelpoolen genom hela festen. Det mest praktiska upplägget är därför att bjuda på plockmat som passar en varm sommardag eller ljummen sommarkväll.

Tapas är alltid uppskattat och det är dessutom lämpligt att bjuda på i samband med poolparty. Ställ fram olika små rätter som dina gäster får servera sig själva. Ställ ut stolar, soffor och andra sköna platser där gästerna kan äta. Dryck är något du bör se till att införskaffa i varierade alternativ. Se till att ha både rött och vitt vin där det sistnämnda bör hållas rejält kylt. Ha gärna drycken i stora backar som du fyller med is. Rosévin är en klassiker på sommarpartyn och räkna med att det går åt. Kyld öl är så klart en självklarhet likväl som du ska tänka på dina gäster som föredrar alkoholfritt. Du kan hitta superfräscha recept på alkoholfria drinkar på nätet!