Kontakt info@taylors.se

Grilla och bada badtunna i sommar

En sommarkväll med god, grillad mat, svalkande dryck och ett bad i egen badtunna toppar det mesta. Vad finns det för recept att välja på när det kommer till grilltider egentligen?

Sommaren som står inför dörren har stora potential att bli minst lika varm och torr som i fjol. Då krävs det både ett gäng grillrecept du kan ta fram för härliga kvällar ute i trädgården, liksom en badtunna att hoppa i för både svalkande eller värmande bad (om kvällen trots allt blir kall). På https://svenskabadtunnor.se/ hittar du massor av prisvärda och högkvalitativa badtunnor att ställa ut på en favoritplats i trädgården.

Bada och grilla hela sommaren

När det är sommar vill de allra flesta svenskar grilla sin mat hela tiden. Inte sällan när kvällen kommer och ljuset mjuknar lite. Vad för gott passar utmärkt att grilla över en glödande kolbädd. I Expressen Mitt Kök tipsas det om att grilla halloumi för att sedan komponera hamburgare med denna fantastiska ost:

Halloumi passar extra bra att grilla eftersom den inte smälter utan får en krispig yta men den går minst lika bra att steka i stekpanna – Expressen

Tillsammans med morotscoleslaw, hamburgerbröd av valfri sort liksom sallad, rödlöksskivor och tomat – har du en fantastiskt god måltid.

Fler grilltips är att grilla grönsaker och kombinera med ostar som parmesan, fetaost och ädelost för att förhöja smakerna ytterligare. En grönsak som gör sig väl på grillen är till exempel aubergine, eller äggplanta som det också kallas. En tomat fylld av brieost är en annan enkel grillrätt som är gudomlig med pesto och rödlök. Mer om detta kan du läsa om här. För att läsa om fettsnåla och nyttiga grilltips kan du läsa mer i MåBra.