Kontakt info@taylors.se

Ett kök i restaurangstil

Vill du ha ett litet annorlunda kök som inte ser ut som gemene mans? Ett restauranglikt kök är smart för den som tycker om att experimentera med matlagning och använda proffsredskap. Men var kan man hitta de bästa husgeråden?

Det är mycket som sitter i detaljerna för att få ett kök så proffsigt och lyxigt som möjligt. Kranar, kakel och vitvaror är de tre huvudsakliga aspekterna som du bör se över. Hos f-bruno.com får du chans att hitta det lyxiga köket du alltid efterfrågat, och det till ett bra pris.

stilfullt kökGör ditt kök till en mästerkocks

Häng redskap och husgeråd på väggarna och i taket. Det är ett enkelt och första steg till att göra ditt kök restauranglikt på hemmaplan. Det är både vackert att ha föremål synliga i köket men det som också gör det inbjudande är det där bullret när pannor och kastruller dunkar i varandra när du lagar mat. Den äkta restaurangkänslan infinner sig själv när både ljud och inredning smälter samman. Ett restaurangkök ska alltid vara levande. Och äldre redskap som kanske har gjort sitt i livet kan användas som dekoration.

Vinkyl och proffsiga vitvaror

Om du vill ha en riktigt genuin restaurangkänsla i ditt kök ska du satsa på en vinkyl och vitvaror i stål. En vinkyl är verkligen pricken över i:et och bidrar till en känsla av att du verkar påläst när det gäller vin. Låt den stå relativt synlig och se till att den alltid är fylld.

Satsa även stort på stora och praktiska vitvaror som kyl och frys. Ett restaurangkök måste kunna lagra och förvara stora och små livsmedel i bra fack på stabila hyllor och långt bort från livsmedel som inte mår bra av att vara nära varandra.

Köksön

Det hjälps inte – ett kök blir inte komplett utan en köksö där du kan knåda, vispa, hacka och skära. Samtidigt är en köksö en avkopplingsplats för gäster som kan sätta sig med ett glas vin för att se på när du lagar för fulla muggar.