Kontakt info@taylors.se

Så blir din restaurang Instagram-vänlig

Här kommer värdefulla och hjälpsamma tips för restaurang ägare på hur ni kan få era gäster att sprida bilder på Instagram.

Funderar du på att göra din restaurang mer Instagram-vänlig? Då är tipset att ta inspiration från proffsen. Elle skriver till exempel om hur viktigt det är att det är de mest grundläggande sakerna man ska fokusera på för att få så mycket Instagram publikation som möjligt. Likaså tipsar man om restaurangen Sketch, och artikeln handlar just om Instagram-vänliga restauranger i London, såhär skriver man:

”Rosa sammet, detaljer i mässing och illustrationer av David Shrigley. Det är svårt att inte lyfta upp kameran var och varannan minut när man besöker Sketch som bäst beskrivs som ett moln av rosa fluff. Dessutom gömmer sig även stadens coolaste toaletter här.” Läs mer här.

Vad har ni för målgrupp?

Det finns miljontals sätt att inreda eller kombinera möbler och övriga accessoarer så som tavlor eller hyllor fyllda med växter. Om du är ute efter ett exklusivt och top notch intryck så är det läge att smycka med blanka och stilrena detaljer som ger en känsla av lyx. Ett bra tips på vart du kan hitta unika möbler är hos företag som är bra försäljare av krogmöbler, alltså sådana företag som är . Sen är det självklart vissa som föredrar ett ställe med hemma känsla, med en mysig miljö med mjuka soffor och kanske lokala konstverk hängandes på väggarna. Känn efter vad som lockar dina gäster till att vilja dela med sig av er på sina sociala medier.

Förutom ett gott och varierat mat- och dryck utbud är det självklart viktigt att hålla uppe en god image om hur er restaurang skiljer sig ifrån mängden. En viktig punkt är alltså inredning, med en unik kombination av målade eller tapetserade väggar och ett vackert möbelarrangemang kan du tilltala dina gäster till att vilja fånga ögonblicket i er restaurangs atmosfär. I artikeln nämns kaktusar och soffor täckta i sammet, vilket är ett gott exempel på hur viktigt det är med intryck. Gör ditt ställe foto-vänligt och inspirera dina gäster genom att skapa en miljö som tilltalar. Ett exempel på detta är No 197 Chiswick Fire Station, där de ger “Inredningsinspiration på hög nivå.”

Glöm inte att ge mycket tanke till ert utbud och den personal som representerar er. Utseendet av ditt ställe behöver levas upp till med en god meny med alternativ för alla matvanor och en god service. Alla dessa element går hand i hand.