Kontakt info@taylors.se

Populärt med färdig matkasse

Om man ska följa den senaste trenden så är det att beställa en färdig matkasse som man får hemlevererad med färdiga recept. Något man även ser öka är de lösplockade kassarna.

matkasseFör några år sedan, 2011, blev den färdiga matkassen framröstad som årets julklapp, kanske kommer man göra något som aldrig tidigare gjorts och detta år igen plocka fram matkassen som årets julklapp. Detta då den färdiga kassen bara ökat i popularitet med åren och nu känns det nästintill som en självklarhet skriver jnytt.se. Och visst är det enkelt att beställa då nätet rymmer alla olika kassar som företag erbjuder. En kasse som blivit rejält populär är Citygross matkasse, på http://www.matkasseguiden.se/city-gross-matkasse/ som verkar skilja sig från resten med lite roligare recept – om man ska utgå från de som testat många olika kassar. Men det är en smaksak och är man vegan eller vegetarian får man leta lite noggrannare då utbudet där ännu inte är lika stort.

Het marknad

Marknaden för livsmedel online blir allt hetare och citatet från Jonas Ogvall, VD för Svensk Digital Handel är talande:

“Hittills i år har livsmedelsförsäljningen ökat med 44 procent, och prognosen är att branschen kommer att omsätta drygt 4 miljarder kronor under 2015. Med den här utvecklingstakten kommer den prognosen sannolikt att överträffas.”

Vad man som konsument ska tänka på är att välja en kasse som speglar det man vill äta och som passar ens behov. Något att rekommendera är att testa några olika kassar då man ofta får en prova-på kasse. Jobbigt att köpa grisen i säcken.