Kontakt info@taylors.se

Kontraster råder i inredningen

Allt fler väljer att äta ute och unna sig av det goda live, vilket medför att det blir större konkurrens bland stadens restauranger. Vad som är viktigt är då att ta sig en funderare på sin inredning för att locka in rätt målgrupp och bli en spännande restaurang. Det finns många bra inredningstrender man som restaurangägare kan plocka upp för att vara så inne som möjligt. 

1103568-cognacAtt gå ut och äta en god bit mat är något som allt fler väljer att unna sig. Men nu handlar det inte om att sätta sig ned och fylla magen, utan  nu vill man ha en upplevelse, man vill kunna rekommendera krogen för sina nära och kära och man vill känna en wow-känsla inför hela stället man befinner sig på. Vad detta gör är att restaurangerna får en allt större press på att inte bara leverera god mat utan även en got stämning och en god helhetsbild med passande möbler till restaurangen. Att fokusera på designklassiker eller att ha en röd tråd genom hela stället är bra tips, men många fler fick man om man besökte Formex för att där ta del av alla nya trender när det kommer till inredning. Även Antikmässan är ett bra tips om man vill blanda. För vad som är extra inne just nu är kontraster.

De heta tipsen

Det finns många fräscha tips att ta efter, men vad man ska tänka på är att den stil man väljer till sin restaurang ska man kunna leva med länge så att besökarna känner igen sig och vet vad de får. Annars undrar man vad som hänt med stället och vad det är man försöker dölja. Men, här kommer några tips på vad som är trendigt just nu. Så bland trenderna i detaljerna men ha en helhet som går att leva med i många år framöver – eller så kanske ditt koncept är att omväxling förnöjer.

  •  Som Formex visar, och som man kan läsa om i en artikel från Expressen är att det är kontraster som gäller.
  • I en artikel från Dagens Industri går det att ta del av att vi bör ta in fler färger i våra hem – och varför ska man inte även göra det när det kommer till ens restaurang likaså. materialen är mässing samt vackra porslinskrukor. Ja, det sak kännas lyxigt så man av det får ett lugn.
  • Även i Aftonbladet går det att läsa om Formex där det blandas mellan olika stilar. Just nu är Norden hetare än vad den varit tidigare och man kan se i inredningen att det ska vara minimalistiskt men även starka detaljer.

Ett sista tips är att blanda upp med detaljer som sticker ut. Detta då de går att förändra och det skapar en mycket personlig stil som många lägger märke till. Viktigt är att inte glömma bort sin vision och sin kunder. För, som restaurangägare vill man ha långsiktighet och trender kommer och går.